American Tourister

American Tourister voor de beste reiservaring

Blog

De kans is groot dat je vakantie er voor dit jaar al op zit. En de kans is nog groter dat je je flink hebt geërgerd aan de koffer of weekendtas die je bij je had. Te klein, geen goede sluiting, niet op slot kunnen, leeg al veel te zwaar en meer van dat soort ergernissen. Dan is het dus nú tijd om voor de volgende vakantie op zoek te gaan naar een echt goede koffer. Een van American Tourister bijvoorbeeld. Dat zijn koffers die hun geld dubbel en dwars waard zijn. Van een American Tourister heb je jarenlang plezier. Naar welke bestemming je ook gaat reizen.
American Tourister

Een koffer van American Tourister is een fijne koffer

De lege koffer uit het voorbeeld weegt maar net meer dan 4 kilo en je kunt er meer dan 25 kilo in meenemen. Sterker nog, er is een inhoud van 91 liter beschikbaar. Al betwijfel ik het of je ooit 91 liter van iets mee zult nemen op reis. Het geeft wel aan hoe groot en ruim de koffer is van binnen. De koffer is voorzien van een handige, inklapbare trek- dan wel duwstang en door de vier wielen verplaats je deze koffer gemakkelijk, hoe vol je ‘m ook geladen hebt.

Een opvallende koffer is handig

Je ziet je koffer dan al van ver aankomen op de bagageband én je verkleint de kans op diefstal. Een dief zal niet graag met een koffer in een nogal uitgesproken kleur aan de haal gaan. De koffers van American Tourister zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. En natuurlijk zit er een goed slot op. Met dit slot is ook iets bijzonders aan de hand. Je hebt er geen sleutel bij nodig, maar er lijkt wel een sleutelgat in te zitten. Op die manier kan de douane jouw koffer openen, zonder deze te beschadigen.

Waar gaat je volgende reis naartoe?

Oké oké, je bent net terug van vakantie. Maar het kan nooit kwaad om te dromen over je volgende vakantiebestemming. Wordt het een reisje naar de zon? Een stedentrip in eigen land of ga je juist de kou en de sneeuw opzoeken? Eigenlijk maakt het niet uit, als je de juiste bagage maar meeneemt. In je nieuwe American Tourister.

Geef een reactie