3 Essentials voor elke Gamer

Blog

Hou jij ook zo van gamen? Je bent zeker niet de enige! Heel veel Nederlanders vinden het ontzettend leuk om online te gamen. Het biedt ontspanning, je kan er helemaal in opgaan en het is een aangenaam tijdverdrijf. En van veel games kun je ook nog een hoop leren. Of je nou van schietspelletjes houdt, avonturengames of strategische multi-player games, er zijn een paar Essentials waar elke gamer baat bij heeft. Lees hier snel meer over in deze blog!

Een goede laptop

Eigenlijk is dit nog wel het meest essentiële aspect voor iedere gamer: je hebt een goede laptop nodig. Een goede laptop is op dit vlak een laptop met veel vermogen en snelheid, die jou in je gamesnelheid bij kan houden. Want niks is vervelender dan een vastlopende of eeuwig bufferende laptop. Of een laptop die crasht omdat hij het niet meer aankan, net op het moment dat jij eindelijk dat ene level hebt uitgespeeld. Je kan ook een speciale game laptop kopen, die is zoals je al kan raden speciaal gemaakt voor gamers. Meer vermogen, een goede processor en een speciaal gaming-toetsenbord, zo ervaar jij het gamen op een heel nieuw level.

Een goede bureaustoel

Je kent het vast wel: je gaat zo op in een game dat je helemaal de tijd vergeet! Voor je het weet vliegen de uren voorbij en breng jij hele middagen/avonden door achter je scherm. Het is dan ontzettend belangrijk dat je op een goede bureaustoel zit. Als je uren in dezelfde, verkeerde houding zit is dat namelijk erg schadelijk en pijnlijk voor je rug. Ook als je er nu geen last van hebt kan dit op den duur voor problemen zorgen. Op andere plekken waar mensen lange dagen achter een scherm maken, zoals op een kantoor, is er daarom ook altijd veel aandacht voor de ergonomie en comfort van de werknemers. Gun jezelf dit ook en koop een goede bureaustoel! Zo beleef jij nog meer plezier aan het gamen.

Goede muis en muismat

Bij veel games komt het aan op precisie, timing en controle over je bewegingen. Een daarvoor is een goede muis en muismat van groot belang. Want een goede muis stelt jou instaat om de bewegingen zo uit te voeren zoals jij dat wil.  Een goede muis is een kleine investering met direct en groot resultaat. En een muismat zorgt voor controle en voorkomt dat je weg slipt op je bureaublad. Misschien kan jij met je nieuwe muis eindelijk dat ene level halen waar je al zo lang op vastloopt! Ik zeg het proberen waard.

Geef een reactie