Hoe In Gold We Trust van klein Nederland kledingmerk gegroeid is tot wereldwijd topmerk

Blog

In Gold We Trust is een Nederlands modemerk dat opgericht is in 2012 door broers Eric en Victor Franzel. Het merk heeft veel associates met Amsterdam, omdat daar de materialen vandaan komen. Dat het merk over de gehele wereld bekend is wordt duidelijk omdat grote sterren zoals Chris Brown, French Montana en Mr Probz het dragen. In Gold We Trust kan tegenwoordig dan ook zeker gezien worden als erg succesvol.

 

De kenmerken van In Gold We Trust

De kleding van In Gold We Trust kenmerkt zich door streetwear van hoge kwaliteit. Maar hoge kwaliteit is voor dit merk niet genoeg. Ook comfort is ontzettend belangrijk bij de twee broers. Volgens Eric Franzel moet de kleding lekker zitten en daardoor hebben ze gepoogd de meest comfortabele hoodie te fabriceren. In Gold We Trust is er zowel voor de jongere als oudere generatie en bestaat de collectie vooral uit basiskleuren zoals grijs en zwart. Dat niet alleen, want In Gold We Trust produceert ook items met felle kleuren zoals neon geel en fel oranje. Je vindt in de collectie verschillende items zoals In Gold We Trust shirt, broeken, sweaters, jeans, maar bijvoorbeeld ook sokken en onderbroeken.

 

Wanneer is In Gold We Trust geschikt om te dragen?

In Gold We Trust is bijna op elk moment en elke gelegenheid te dragen. Dit merk dragen voor een gala gaat wat te ver, maar casual voor op je werk of een avondje bankhangen daar is dit merk uitermate geschikt voor. In Gold We Trust is wat dat betreft echt stoer en hip en gaat met de tijd mee. Je kunt dan ook van de Franzel broers verwachten dat ze de trends nauwlettend volgen. De pasvorm van deze kleding is heel normaal, maar kan ook af en toe grote en oversized vallen. Als je daarvan houdt zit je bij In Gold We Trust goed.

 

De In Gold We Trust sale uitverkoop

Het merk In Gold We Trust kan best prijzig zijn, maar probeer te profiteren van de uitverkoop. Die vindt voornamelijk plaats tijd speciale dagen zoals Kerst en Black Friday. Ook tijdens de zomer uitverkoop kun je mooie aanbiedingen scoren. Wees er dan ook op tijd bij, want In Gold We Trust items tijdens de sales raken ontzettend snel uitverkocht. En je wilt natuurlijk niet net naast die ene In Gold We Trust shirt of broek misgrijpen. 

 

Geef een reactie