RTX 2080

2019 wordt mijn ultieme game jaar

Blog

Misschien heb ik een beetje een gat in mijn hand, als het aankomt op videogames. Ik heb een enorme Steam bibliotheek met allemaal spelletjes die ik niet speel. Of ik speel in ieder geval de meeste niet. Er zijn echter een paar games waar ik diep in ben gedoken en waar ik echt heel blij van word. Voor 2019 heb ik voor mezelf besloten om weer wat meer spelletjes te gaan spelen. 2018 was een druk jaar vol met veranderingen, dus ik heb weinig gegamed. Nu heb ik meer tijd over, dus ik ga weer meer spelen!

Als voornemen lijkt het helemaal niet zo goed

De meeste voornemens voor 2019 heb ik al weer opgegeven in, nu in februari. Ik heb wel een ander voornemen waar ik mezelf aan ga houden, dat is dus meer gamen. Dat lijkt echter helemaal niet een goed voornemen te zijn. Voor mij is het dat wel! Het betekent namelijk dat ik weer meer tijd voor mezelf neem. Het afgelopen jaar ben ik van hot naar her gerend om iedereen te helpen met van alles, en had ik vele sociale activiteiten. Elk weekend was druk en vol. Dat is nu wel genoeg geweest. Af en toe een weekendje op de bank met een controller of achter de computer klinkt voor mij nu even beter. Dan kom ik weer tot rust. Echt weekendvoer dus!

De spelletjes die ik wil gaan spelen

2019 is een mooi jaar voor de videogames. Zo komt er een nieuwe Resident Evil, een nieuwe Devil May Cry. Ook komt er een vervolg op een van mijn favoriete spellen: Ori and the Blind Forest. Over de nieuwe Wolfenstein ben ik niet zo enthousiast, want de vorige was niet zo goed. De eerste heb ik wel echt veel lol in gehad maar die kwam in 2013 of zo uit. Er is een nieuw spel dat Anthem heet wat me wel interessant lijkt. Al met al genoeg spelletjes om uit te kiezen. Jammer genoeg nog geen nieuwe Elder Scrolls. Dat is nog een paar jaar wachten.

Misschien een nieuwe videokaart als cadeau voor mezelf

Voor al het spelen van deze spelletjes heb je een goede videokaart nodig. De mijne is inmiddels behoorlijk verouderd. Ik zit eraan te denken om een nieuwe te kopen. Zo’n hele dure zoals een RTX 2080 kan ik niet betalen. Met een RTX 2080 kun je werkelijk alles draaien, maar goed dat blijft nog even een droom. Ik neem een kaartje die al die mooie nieuwe spellen op redelijke instellingen kan afspelen. Verder ga ik een nieuwe PC behuizing halen, ziet er wel zo leuk uit.

Geef een reactie