Het ultieme partyweekend!

Blog

Het is vandaag alweer donderdagmiddag en ik ben net klaar met werken. Een vermoeiende dag was het vandaag, met veel vergaderen en veel dingen die ik moest afronden. Voor een hele dag achter de laptop ben ik sowieso niet weggelegd, maar als je werkt moet je nou eenmaal. Toch voel ik elke donderdag alweer kriebels in mijn buik, want het weekend zit er weer aan te komen. En dit weekend heb ik zo’n leuk weekend gepland…

Vrijdagmiddag

De vrijdagmiddag is het voor mij altijd aftellen op kantoor. Zeker omdat ik weet dat ik na werk heb afgesproken met mijn vriendinnen voor een heuse ‘vrijdagmiddagborrel’. Allemaal komen we uit werk dus we zien er nog tip-top uit met onze kokerrokjes en hoge hakken. Na een paar wijn (dit weet ik uit ervaring) zijn we waarschijnlijk een beetje lacherig en melig. Maar wat heerlijk zo even ontspannen met de meiden! En de mannen kunnen de gezellige sfeer vaak ook voelen hangen, want aandacht komen we niet tekort. Vaak gaan we ook even lekker eten op vrijdagavond en daarna lekker ons bedje in. Even bijslapen voor de rest van het weekend.

Zaterdag

Voor de zaterdag hebben we een spa-dagje gepland met z’n allen. We gaan lekker naar de kapper om ons haar te laten doen en daarna onze make-up bij een beautybar. Soms laten we nog even onze nagels doen of drinken we nog even een wijntje en dan is de dag alweer bijna om. Gelukkig is de nacht nog lang… Op de planning staat voor de avond een gangendiner met daarna een cocktailfeestje. Ik heb nu al zin om mijn nieuw bestelde jurkje en mooie Peter Kaiser hakken aan te trekken en de hele avond te dansen!

Zondag

Zondag is meestal mijn uitrustdag, maar dat maakt hem niet minder leuk! Als de hoofdpijn na twee koppen koffie een beetje is weggetrokken, maak ik vaak ’s middags even een wandelingetje. Lekker in het zonnetje op een terrasje mijn derde kopje koffie naar binnen werken en de krant even lezen, dat is meestal het begin van mijn zondag. En ik heb een tip, want als je nog niet uit gefeest bent zijn er op zondag vaak ook hele leuke evenementen. Vaak verzamelen mijn vrienden en kennissen zich op verschillende plekken waar ze oesters serveren voor 1 euro met drankjes erbij. Laat maken we het normaal niet, want de maandag zit er dan alweer veel te snel aan te komen. En dan moet er gewoon weer gewerkt worden om half 9 ’s ochtends.

Geef een reactie