Mijn ideale sport weekend

Blog

Het is weer woensdag, de week is doormidden en dat betekent: bijna weekend! Ik ben vast niet de enige als ik zeg dat het weekend echt iets is waar ik naar uitkijk gedurende de week. Met enige regelmaat maak ik lange dagen op kantoor. Als ik dan eindelijk thuis ben ’s avonds, ben ik vaak te moe om nog te gaan sporten. Daarom wijd ik het weekend graag volledig toe aan deze hobby. In deze blog vertel ik je meer over mijn ideale sport weekend.

Sporten in het weekend

Mijn ideale sport weekend ziet er ongeveer als volgt uit: op zaterdagochtend slaap ik een uurtje langer uit dan gebruikelijk. Ergens tussen acht uur en half negen sta ik op. Ik drink dan eerst twee grote glazen water, waarna ik vervolgens mijn yoga matje uit de kast pak. Het eerste half uur van mijn weekenddag besteed ik aan mijn mentale gezondheid. Ik doe enkele yoga oefeningen, waardoor ik helemaal zen aan mijn weekend kan beginnen.

Nu is het tijd voor mijn ontbijt. In het weekend neem ik graag de tijd om een lekkere, verse smoothie voor mijzelf te bereiden. Dit is niet alleen erg lekker, maar zorgt ook dat ik de nodige vitamines binnen krijg.

Helemaal opgewarmd door de yoga oefeningen is een work-out in de sportschool de volgende activiteit op mijn planning. Op zaterdag heb ik echt de tijd om te sporten, dus daarom ga ik meestal voor een extra lange work-out. In deze work-out zitten allerlei kracht oefeningen opgenomen.

Na deze intensieve work-out is het weer tijd om te ontspannen. Dit doe ik meestal in de sauna en onder de douche. Soms trakteer ik mijzelf ook nog op een massage behandeling. De rest van de dag besteed ik aan sociale activiteiten en, als het weer het toelaat, ren ik meestal nog een rondje hard voor het avondeten. Op zondag herhaal ik deze routine.

vitakruid

Ondersteuning van Vitakruid

Mijn sport weekend is echter niet compleet zonder de supplementen van Vitakruid. Ik gebruik dagelijks multi-vitamines van dit merk. In het weekend neem ik daar extra Super Greens bij. Dit product is ideaal voor net dat beetje extra energie. Dat heb je zeker nodig na een lange werkweek op kantoor.

Daarnaast kan ik ook echt het product Atrimove Granulaat van Vitakruid aanraden aan elke sporter. Dit poeder is makkelijk in te nemen en bevordert onder andere een goede werking van de spieren.

vitakruidIk hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren om ook eens een weekend compleet te wijden aan sport. Zo kun je als herboren aan een nieuwe werkweek beginnen!

Geef een reactie