bed room

Een functionele slaapkamer

Blog

Momenteel zijn we de slaapkamer aan het opknappen. Het was ook wel echt nodig na 15 jaar er niks aan gedaan te hebben. We hebben vorige week het plafond weer lekker gewit, 2 van de 4 muren zijn ook weer wit gemaakt. De andere 2 muren, achter het bed en naast het bed worden een kleur of een behang. We zijn momenteel nog druk op zoek naar het gene wat wij mooi vinden.

 

 

Ook functionele aspecten worden dit keer meegenomen

Onze vorige slaapkamer stond vol met troep. Er stond een bureau wanneer er eventueel thuis werd gewerkt, een commode met een televisie er op en voor de rest vooral heel erg veel kasten. De nachtkastjes waren flink beschadigd en niet meer schoon te maken. De koffievlekken waren al helemaal ingetrokken. Na lang brainstormen kwamen we op het idee om de televisie op te hangen in een tv beugel, dat scheelt weer een kast waar troep in kan. Wel is het zo dat je met een tv beugel je kabels nog mooi weg moet werken. Gelukkig kan dat gemakkelijk met een kabelgootje. Je kunt er ook voor kiezen om het in te vrezen maar dat zagen we niet bepaald zitten. We besloten wel een bureau terug te laten komen maar dit keer veel kleiner en compacter. Geen grote rollades ernaast of andere kasten waar toch alleen maar troep in beland.

 

 

Veel online besteld

Ons bed hadden we nog maar 2 jaar dus die vervangen we nog niet. Wel wordt voor de rest alles vervangen. Een nieuw bureau en bureaustoel had ik inmiddels online besteld, dit wordt volgende week bezorgd. De tv beugel heb ik ook gemakkelijk online besteld. Voor de rest hebben we nog vele lijstjes van spulletjes en prulletjes die wij nog online moeten bestellen. Daar wachten we nog maar even mee. Eerst de basis af en daarna de inrichting. De tv beugel werd al na 2 werkdagen thuisbezorgd dus die hebben we alvast. Inmiddels hebben we ook het idee om de wand achter het bed te voorzien van behang en de muur daarnaast in het blauw te verven, een nette kleur blauw kleur. Zo wordt de slaapkamer luxe en toch functioneel. Gelukkig kun je tegenwoordig veel online bestellen en hoef je niet eerst tig winkels af om een keuze te maken. De meeste winkels hanteren ook na 2 werkdagen bezorgd, dat is ook prettig. Alleen het bureau wordt handgemaakt dus dan duurt het allemaal even wat langer.

Geef een reactie