vakantie

Waar kijk jij momenteel naar uit?

Blog

Nederland staat bekend om het wisselvallige weer. Al moet ik wel zeggen dat afgelopen week wel echt een toppunt was – zelfs voor Nederlandse standaarden. Van een tropisch paasweekend zijn we naar vorst in de ochtend gegaan. De regen vind ik op zich nog niet eens heel erg. De natuur kan wel wat kubieke liters water gebruiken. Het is vooral de kou en de wind waar ik geen fan van ben. Ik merk wel dat het grauwe weer gelukkig wel goed is voor iets: uitkijken naar leukere dingen. Zo betrap ik mezelf erop dat ik toch net even iets meer uitkijk naar de vakantie die op de planning staat.

Eindelijk weer ertussenuit

Voordat ik mijn WeekendVoer blog begon, was ik erg druk. Het was altijd chaotisch op werk. Daar kwam nog eens een verbouwing en uiteindelijk een verhuizing bovenop. Er waren vorig jaar momenten waarop ik serieus op het punt stond dat ik het allemaal niet meer trok. Mijn stress-levels stonden allemaal op de max en nog steeds werd ik gepusht door mijn omgeving. Het was een zware tijd. Maar zoals ze altijd zeggen; dan heb je ook wat. Inmiddels woon ik heerlijk in mijn nieuwe stekkie. Het is nog niet compleet af, maar ik kan wel weer tot rust komen. Daarom vond ik ook ruimte om deze blog te starten en dat is precies de reden waarom ik dit jaar extra uitkijk naar de zonvakantie! Ik ga er eindelijk weer tussenuit.

Goed voor de mens

Vakanties kunnen prijzig zijn en ook heel budgetvriendelijk. Vaak heeft het vooral te maken met de keuzes die je zelf maakt. Waar je bijvoorbeeld naar toe wilt gaan, heeft natuurlijk invloed op de prijs. Daarnaast zijn zaken als de accommodaties, de manier waarop je er naar toe reist en de website waar je het boekt ook belangrijk voor de uiteindelijke kosten. Aangezien vorig jaar een behoorlijke deuk in mijn portemonnee heeft achtergelaten, kon ik toen niet op vakantie. Dat lijkt in eerste instantie niet zo erg. Toch mis je het wel als mens. Even alles de boel de boel te laten. Niets moeten en alles mogen. Dat is stiekem erg lekker van tijd tot tijd. Daarom wilde ik dit jaar koste wat kost op vakantie gaan!

Mijn ideale vakantie naar de zon

Kortom, ik kijk dus ontzettend uit naar mijn langverwachte vakantie naar de zon. Ik heb dit keer alles geboekt bij bebsy. Klik op de link voor meer informatie. Wellicht staat jouw ideale zonvakantie er ook tussen! Ik ga in ieder geval heerlijk naar Italië. Rode wijnen, heerlijke pizza’s en goddelijke pasta’s bevinden zich in mijn nabije toekomst! Ik sta echt te springen om heerlijk te genieten. Waar kijk jij momenteel naar uit? Ga je ook lekker op vakantie naar de zon of heb je andere plannen? Wellicht sta je op het punt een nieuwe tuut te kopen of iets anders dat je blij maakt? Deel het in ieder geval met mij en anderen! Ze zeggen altijd wel dat gedeelde smart halve smart is – ik ben van mening dat het andersom ook geldt. Gedeelde vreugde wordt dan dubbele vreugde!

Geef een reactie