beste VPN

Genieten van al jouw favoriete series dankzij een VPN!

Blog

Het kijken van series en films is razend populair. En dat is zeker niet moeilijk te geloven! Want wat is er leuker dan op een koude winterdag onder een warm fleecedekentje te kruipen met een kop lekkere chocomelk terwijl je je lievelingsfilms kunt bekijken? Of een vrije dag waarop je gewoon eens lekker kan luieren en je favoriete series kan bingewatchen? De internetwereld speelt hierop in door ons altijd meer en beter aan te bieden. Jammer genoeg is dat bestaande aanbod niet altijd beschikbaar voor iedereen. Het is nu eenmaal een feit dat het aanbod in Amerika veel groter is dan het bij ons is. Gelukkig kan een VPN hier een oplossing voor bieden!

Dankzij een VPN meer film- en serieplezier!

Wanneer je een Virtual Private Network hebt, kan je zelf instellen vanuit welk land je content wilt ontvangen en dit is handig, want het aanbod in andere landen is vele male groter. De Netflix in Nederland en Belgiƫ is niet dezelfde als de Netflix in Amerika en eigenlijk is dat ook allemaal niet zo eerlijk, omdat wij er toch min of meer dezelfde prijs voor moeten betalen. Wanneer je je Virtual Private Network instelt op Amerika, zal je zien dat je plots wel die film vindt die je al zo lang eens wou zien of kan je eindelijk die serie verder zien zonder nog maandenlang te moeten wachten op de afloop. Een VPN is dus een handig hulpmiddeltje als je weg bent van films en series!

Dankzij een VPN ook gratis kijkplezier

Het gratis downloaden van films en series wordt nog steeds vaak gedaan, omdat deze sites vaak ook een groter aanbod hebben dan de betalende sites. Wanneer je op zo’n site surft is dit niet zonder gevaar, als gebruiker van zo’n site riskeer je namelijk een grote boete op te lopen. Hoewel dit een zeldzaam gegeven is, kan het toch niet totaal uitgesloten worden. Met een VPN kan je zonder zorgen blijven verder surfen op je geliefde sites die jou gratis filmplezier bezorgen.

De beste VPN kiezen

Er zijn tegenwoordig veel keuzes beschikbaar als je wilt gaan voor het aanschaffen van een VPN, een goede keuze is daarom niet altijd evident. Hoe kies je de beste VPN uit? Belangrijk is dat je weet dat niet elke Virtual Private Network dezelfde is. Je moet dus oppassen want de ene VPN-dienst biedt een zwakke encryptie, terwijl een ander gebruik maakt van veilige encryptiesystemen. Ga dus eerst op onderzoek uit voor je zomaar eender welk VPN aanschaft. Bij het zoeken van een goede Virtual Private Network specifiek voor het kijken van films moet je met nog meer rekening houden, je moet namelijk maken dat hij snel gaat zodat je films niet blijven haperen. Voor Netflix wordt het nog eens extra moeilijk, want Netflix probeert juist de toegang van VPN’s tegen te gaan. NordVPN en CyberGhost zijn goede voorbeelden van VPN’s die goed met Netflix werken, maar er zijn er zeker nog een heleboel andere beschikbaar. Voor als je verschillende VPN aanbieders wilt vergelijken, raad ik je aan om VPN reviews van anderen te lezen.

Geef een reactie