RVLT

RVLT, hoogwaardige design kleding!

Blog

Design kleding, je hebt ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten en prijscategorieën. Maar wat is nou de design kleding voor mannen die je ook nog eens voor een betaalbare prijs kunt krijgen. Eén van mijn favoriete kledingmerken is het merk RVLT. Het merk wordt ook wel Revolution genoemd en is een merk waarbij de filosofie van de persoonlijke stijl altijd de moderne stijl is. Met deze kleding kan jij jouw persoonlijkheid en mode voorkeur laten zien door middel van je outfit.

RVLT Revolution

Het kledingmerk RVLT is een vrij jong kledingmerk. In 1995 zijn zij begonnen met het maken van moderne streetwear. Oprichters Christian Katballe en Palle Bruun Rasmussen uit Denemarken hebben het modelabel gesticht. Zij haalden hun inspiratie uit de hedendaagse (high) fashion, kunst en grafisch design. Het idee van de oprichters achter het kledingmerk is het idee dat een persoonlijke stijl nooit uit de mode zal raken. Het merk heeft een vast concept gebaseerd op mode en iemands persoonlijke stijl. Het merk geeft niet alleen die hele fijne persoonlijke touch en is niet alleen een modern modebewust merk. Ook is de kleding hoogwaardige design kleding voor een betaalbare prijs.

Werkwijze RVLT

RVLT heeft door de jaren heen een eigentijdse werkwijze gecreëerd. Zoals ze zelf ook stellen maken ze goede kwaliteit producten voor de best mogelijke prijs. Ze maken geen gebruik van verborgen marketing technieken of andere trucjes om meer winst te maken. Wanneer je een RVLT product aanschaft moet dit een duurzaam product zijn die je gedurende 2-3 jaar moet kunnen dragen. Het geloof van het merk is niet gebaseerd op ‘snelle’ mode maar juist op duurzaam mode gebruik. Om duurzame kleding te produceren maakt RVLT gebruik van de beste stoffen vanuit lokale leveranciers. Hierbij is het ook van belang dat deze leveranciers de juiste ISO certificaten hebben.

RVLT Collectie

Het kledingmerk is een merk met stijl. Je kan het zelfs zien als tijdloos of klassiek. Daarnaast is de kleding te gebruiken voor elk soort gelegenheid. Het assortiment is dan ook eindeloos te noemen. Revolution heeft t-shirts, crewnecks, jassen, vesten, jeans, accessoires, riemen en overhemden. Voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid kan je gebruik maken van RVLT kleding. Opmakend uit mijn blog kan je stellen dat RVLT een jong kledingmerk is met al een enorm goede status. In korte tijd hebben ze ervoor gezorgd dat ze een enorm assortiment hebben met duurzame kleding. Hiermee voldoen ze ook aan hun sociale verantwoordelijkheid naar de maatschappij toe.

Geef een reactie